Ποιοι είμαστε
Βασίλης Φραντζολάς
RSS
Δοκιμαστής και σύμβουλος ελαιολάδου, ξεκίνησε την πορεία του από την μεγάλη Σχολή των Πολιτικών Μηχανικών. Μετά από το M.Sc. σε construction management και μια μακρά πορεία στις μεταλλικές (κυρίως) κατασκευές μπήκε σιγά-σιγά σε διαφορετικούς δημιουργικούς δρόμους αφού ολοκλήρωσε στο Λονδίνο το Μάστερ στην Πολιτική Τροφών (λέγε με Food Policy). Τα τελευταία χρόνια ασχολείται μετά μανίας με το ελαιόλαδο, από γευσιγνωσίες μέχρι τεχνικές βελτίωσης παραγωγής ελαιολάδων. Το μεράκι του είναι να κάνει σεμινάρια σε νέους παραγωγούς και φιλόδοξους νέους επιχειρηματίες ελαιολάδου δίνοντας έμφαση στις τεχνικές και τα μικρά μυστικά μιας ultra ποιοτικής ελαιοποίησης. Η εξάσκηση αναγνώρισης των χαρακτηριστικών διαφόρων ποιοτήτων ελαιολάδων είναι ένα must. Προσπαθεί να απαντά σε όλους πους καημούς των ελαιοπαραγωγών μέσα απο το site oliveoilseminars.com επειδή ξέρει πόσο ανάγκη το έχουν